Aanbod

Wat heeft Pregels je te bieden? Van alles! En omdat al die grappige robots niet stilzitten, doen wij dat ook niet. Ons aanbod blijft zich vernieuwen en uitbreiden. Wat daarvoor nodig is? De ontwikkelingen op het gebied van robots, onze eigen deskundigheid en fantasie, maar ook (en vooral) jouw reacties. Op welke lessen zit je te wachten? Wat verwacht je van ons lesmateriaal? Vertel het ons, en we maken er samen iets moois van.

Mix & match

Je kunt bij ons terecht voor geheel verzorgde lessen, waarbij wij alles regelen: in de eerste plaats leuk en aansprekend lesmateriaal, maar ook robots, hard- en software, en zelfs docenten. Maar het is ook prima als je zelf leerkrachten hebt die de lessen kunnen verzorgen, of als je zelf robots hebt aangeschaft. Praat met Pregels, en stel je eigen pakket samen, op basis van jouw wensen en mogelijkheden.

Lesmateriaal

Je kunt op dit moment al kiezen uit een flinke hoeveelheid lesmateriaal. Maar we zitten niet stil: we blijven nieuw materiaal ontwikkelen. Reden om regelmatig op onze website te kijken. Je kunt het lesmateriaal per eenheid aanschaffen, maar je kunt ook een abonnement nemen. Dat is wel zo handig en voordelig.

Les van onze docent

Wij ontwikkelen niet alleen lesmateriaal, maar we geven de lessen ook met alle plezier zelf. Niet iedereen heeft immers een legertje docenten klaarstaan die on speaking terms zijn met robots. De docenten van Pregels hebben wél heel wat ervaring op dat gebied. Bovendien weten ze wat lesgeven is. En (misschien wel het belangrijkste) ze hebben alle speelsheid en creativiteit om de lessen spannend én leerzaam te maken.

Wist je trouwens dat wij ook workshops en cursussen voor leerkrachten verzorgen?

Lesbeschrijving om zelf de les te geven

Je kunt op dit moment al kiezen uit een flinke hoeveelheid lesbeschrijvingen. Maar we zitten niet stil: we blijven nieuw materiaal ontwikkelen. Reden om regelmatig op onze website te kijken. Je kunt de lesbeschrijvingen per les aanschaffen, maar je kunt ook een abonnement nemen. Dat is wel zo handig en voordelig.

Lesbeschrijving op aanvraag

Wil je lesmateriaal op maat voor een speciale groep? Heb je een groep met heel jonge kinderen, of wil je een plusklas een extra uitdaging geven? Dat kan. Wij maken graag speciaal lesmateriaal voor je.

Abonnement op nieuwe lessen

Ons aanbod van lesmateriaal gaat met de tijd mee. Daarom geven we jou de mogelijkheid er een abonnement op te nemen.

Op dit moment denken we na over de inhoud, de voorwaarden en de prijzen. Dat moet wel zorgvuldig gebeuren. Zodra we alles hebben uitgeknobbeld, zetten we de informatie natuurlijk hier neer.

Tot gauw ziens!

Lesmateriaal huren

Je kunt van alles bij ons huren:

●  apparatuur (robots, tablets, laptops)
●  docenten
●  accessoires

Als je zelf docenten hebt die de lessen kunnen geven, hoef je onze docenten natuurlijk niet in te huren. En als je zelf de juiste apparatuur en software in huis hebt, kun je die natuurlijk gebruiken. Je bent dan wel zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit daarvan.

Kortom: je bepaalt wat je zelf kunt leveren en wat je bij ons wilt (in)huren.

Train the trainer

Je eigen leerkrachten programmeerlessen laten geven, dat is je droom. Maar als dat nu nog niet mogelijk is?

Geen nood: wij verzorgen de lessen graag voor je. En intussen kunnen wij jouw leerkrachten opleiden, zodat zij het stokje van ons kunnen overnemen. Je zult zien dat ze enthousiast worden!

Om de leerkrachten inspiratie op te laten doen, kunnen we als voorafje een workshop geven. Daarbij kunnen ze zelf aan de slag met robots en computers. Even ervaren hoe leuk het is.

Workshops

Misschien denk je nu: ik heb geen idéé hoe zo'n les eruit ziet! Wat moet ik me erbij voorstellen? Is het echt leuk, en kunnen kinderen het wel begrijpen?

Dan is het tijd voor een workshop. Je hebt er geen enkele voorkennis voor nodig. Wij leggen uit hoe onze lessen in elkaar zitten, en geven enkele demonstraties. En als je wilt, kun je zelf ook een programmaatje maken. Gewoon voor de lol. Want programmeren is niet alleen leerzaam, het is ook heel erg leuk!

Brainstorm

Brainstorm met ons over hoe je computers en robots kan integreren in je lessen. Wil je een bepaald onderwerp behandelen met behulp van robots? Dat kan. Met sommige robots kun je kinderen bijvoorbeeld goed laten zien hoe het zit met:

●  links en rechts
●  graden (360, 180, 90, 45)
●  optellen en aftrekken van afstanden
●  Engelse woordjes

We nodigen je uit om met ons te brainstormen over jouw wensen op het gebied van maatwerk.

Prijsindicatie

Wil je een snelle prijsindicatie of juist een precieze offerte? Vertel ons wat je (ongeveer) voor ogen hebt, en wij slaan aan het rekenen.